teşekkürler umarım uzun süre kullanım olur
teşekkürler umarım uzun süre kullanım olur
Arkadaşlar Bu Yayınlar 3-4 senedir devam ediyor,geç açılmasının sebebi ise ,programların hemen hepsi direk adreslerden xml dosyaları ile çalışıyor ve Kodi nin ağır çalışmasından veya internet hızı ile alakalı olabilir.TV kanallarını mümkün olduğunca güncellemeye çalışıyorum, zaten o nedenle internet hızına göre çalışan birden fazla dosya koydum. Örneğin TV dizilerini xml Dosyalarla geriye dönük izleme imkanı sadece bu sistemle oluyor. Açılmayan kanallar tabiki olacak o nedenle birden fazla altenatif Kanallar var bazı listelerde. Mümkün mertebe yeni çıkan Filmleri ilave etmeye çalışıyorum. Bu yaptıklarımızı kendi özel hayatımızdan arta kalan zamanlarda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Tabiki çalışma sistemi konusunu beğenmeyenlerde olacaktır. Ama tanınmış TV kanalları içersinde, ben şu kanalı seyredemiyorum diyemez hiçkimse. Bu seyredemiyorum denilebilecek kanallar içersinde yerel veya adı duyulmamış kanallar olabilir tabiki. Burada istenilen yerel kanallarda var ise bulmaya çalışıp ilave edilebilir. Forumlarımızda birçok arkadaşımız sunumlar yapmaktadır ,bu sunumlardan bazıları kesinlikle bazı arkadaşlarımızın isteklerini karşılayacaktır. Teknoloji ilerliyor , sunumların daha iyisi veya iyileri yapılana kadar maalesef bunlarla yetinmeye çalışacağız. Ben kendim evimdeki Sat Çanağı kaldırdım, TV leri Kendi sayfamdan seyrediyorum. Herkese iyi akşamlar dilerim
Emeklerine saglik [MENTION=831]Mustafa[/MENTION] 1954 ustam. Yayinlar fevkalade.
GARAVELI ve ÖZBECERİKSİZLER FORUM size yeter.
Emeği geçen ustalarımın emeğine sağlık çok güzel bir uygulama olmuş telefonda güzel çalışıyor tvbox sa yukledim ama açmadı uygulama saygılar
Konu Vartolu cemo tarafından (04.03.21 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
Emeği geçen ustalarımın emeğine sağlık çok güzel bir uygulama olmuş telefonda güzel çalışıyor tvbox sa yukledim ama açmadı uygulama saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)