Sayfa 1/4 123 ... SonSon
18 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 🇹🇷 inattvcom paylaşımı.

1. Teşekküre Gitİndir #1
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye OSMANLİTOKADİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Standart 🇹🇷 inattvcom paylaşımı.

selamun aleyküm beyler
    soru şu sitesinin paylaşımı vardı bulamadım bulan olursa linki paylaşabilir mi
    çünkü inattvcom sitesi apk sını dızzzz ladım bu foruma özel önce uygulama yapıp reklamsız halini vericem sonra php bot yazarım inşallah
    hadi selametle
    ben bu site üzerinde bayadır uğraşıyordum nihayetinde bi sonuç aldık eskisi gibi aradaki numarayı takip etme işi bitti
    site adı
    Gizli içerik barındırıyor
    UYARI: Gizlenmiş mesajı görmek için mesaj altındaki butonuna tıklamanız yeterlidir.
    Zorunlu olmadıkça mesaj yazmayın. Yazmak zorunda kalırsanız kısa mesaj iyi karşılanmaz.
    Yaşadığınız sorunlarınızı anlatırken detaylı yazın, cihaz adı, markası, hangi platformda gibi vs..
    Teşekkür ettikten 3 saniye sonra gizli içerik otomatik açılmazsa buraya tıklayın.
    Konu OSMANLİTOKADİ tarafından (3 Hafta önce Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.

2. 159 kişi bu gönderi için OSMANLİTOKADİ üyemize teşekkür etti:
    kumandatakla, wanunu86, demusti, Phepuq, tanerak68, corumlu22, ElBaba, raket, Taner Altundag, 77astaroth77, kobra23, sahin.55, hbordo-mavi, gokhan8150, murate38, copra21, tükenmez, hurefe, Ersun efe, rtekk, Asker, atac, memet1968, juanyana123, aksamci, arif sahin, oemer-66, linux, atakan1983, bornovali, odenizhan, esrarengizx, Vartolu cemo, Bozzofmarl, blackdragon, İsmail2005, lemaq, asub, Ahmetli, sarizeybek, anka06, yalcin45, wrongroad, rmzneviz, Kafkas3536, gs1905, emmi43, sametbagis, mertnazbak, Yılmaz0011, Menderes61, STREAMBUİLDER, karaturk06, tahajik, manisa45, canim17, androbjk34, sinan83, Aytugcan, Atmisyedili, tarum76, Kali66, anagold24, hy33, hpgdisco, casio, Erarslan, merdanli, solak6469, hakan12, deniz64, yalnizprens72, belp, skafkas, Kocayusuf, karayilan, cagalici, nevzat01, canimsin1966, murat67, coskun, 1965kerim, sinanköylü, XRadar, REFSA, schweisser, ton, sercan5587, abidin20, seyityavuz, Gece, bandolero, hayroxtv, Mervecam, 74eras74, trzorro, yorfa, Tan27, mert77, htuncok, IMPERATOR1907, Haybircan, apkev99, muzo34, mehmetey, hazar49, Neuset, Murre, haydut1971, soundhs, iavci, sütçü, karizmatik339, adnan84, themisofgreek, maho20, nobody, Alihatay, raalbatros, abbot, Kral00, maxinett, cralwarior, hcssu, albay66, BAKMAN1968, semih55, Gora2, fenerli78, asantafingo, Kalem19, Diyar, Nihat_62, Tavaslı, carli 0019, ebdaim, YAKAMOZ, Alia58, cevder, Cemrex61, Samet1905, Saka44, proffbay34, duzce1903, Efes, o.eren, mahobilo, unuset, tarik32, Kay38, Ustapc, redkit2259, qatara, muammer74, jayden 2016, gigablue, obin, kartal3x, köprülü

3. Teşekküre Gitİndir #2
    Teşekküre Git
    Yeni Üye soundhs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Sitesi bu
    [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..

4. 5 kişi bu gönderi için soundhs üyemize teşekkür etti:

5. Teşekküre Gitİndir #3
    Teşekküre Git
    Üye themisofgreek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Pek anlasilmadi. Ne demek istiyorsun? php mi? Arayuz mu? site girisimi? Ne istiyorsun hocam?

6. themisofgreek üyemize teşekkür edenler:

7. Teşekküre Gitİndir #4
    Teşekküre Git
    Üye themisofgreek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

Rica etsem dizlayici kodunu paylasirmisin. Onu baska sitelere dapte edebilirim gibi geliyor. Hatta bir java, C++ yada C# programi yazarak her seyi otomotiklestirebilirim. Selamlar. Birlikte gelistirebilirizde. Vatandasimizda faydalanabilir. Ben zaten otomotiklestirip paylasmistim. Yalniz site girisi degisince yeni linki girmek gerekiyor. Yani inattvgiristen direk siteyi alabilsek hersey otomotik olur. Bir tek buttona basmak kalir. Iyi geceler hocam...

- - - - - - - - - -

Uzerinde calisiyorum. Bakalim hayirlisi...

8. 3 kişi bu gönderi için themisofgreek üyemize teşekkür etti:

9. Teşekküre Gitİndir #5
    Teşekküre Git
    Kıdemli Üye OSMANLİTOKADİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bilgi

Gönderi Başına Git

beyler bu forumda bir konuda yada konu altında paylaşım vardı onu sormuştum

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)