Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği



    Kaç Kişilik: 4-6

    Hazırlama: 15dk

    Pişirme: 15dk


    Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 kg kabak
    • 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 adet soğan
    • 1 adet büyük boy sarımsak
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 2 adet domates
    • 1 avuç pirinç
    • 1 çay kaşığı pul biber
    • 2 ,5 su bardağı su


    Üzeri için

    • İsteğe göre dere otu


    Zeytinyağlı Pirinçli Kabak Yemeği Tarifi Yapılışı

    1. Yemeklik doğranmış soğan biraz zeytinyağıyla kavrulduktan sonra salça sarımsak ve pul biber eklenir karıştırılır.
    2. Küp küp doğranmış kabak ilave edilir.
    3. Üzerine küp doğranmış domatesler ve yıkanmış pirinç eklenir suyu verilir.
    4. Kaynadıktan sonra kısık ateşte pişirilir. Servis ederken dere otu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun










  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •