Firinda Tavuklu Patetesli Bezelye

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Firinda Tavuklu Patetesli Bezelye

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye V/S's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Firinda Tavuklu Patetesli Bezelye

    Selam Arkadaslar,
    bunun adi nedir tam bilmiyorumda, denemek istiyene tarifi verim.
    Yapilmasi kolay, ve Cabuk.

    Lazim olanlar:

    Tavuk But (4), 8 tane patates, 1 büyük Konserve Bezelya , 1 büyük Konserve baslikli Mantar.
    pasierte Tomaten (packetde satiliyor), tuz, toz Biber, kara Biber, sogan, 1,5 cay bardagi su

    Yapilisida oldukca kolay.

    Tavuk Butlarini eklem yerindenikiye bölün ve tepsiye dagitin, patates leri küt olarak

    dilimleyin (ne ince nede fazla kalin olsun)ve tepsiye dagitin, Konserve matarini suyunu süzün

    ve ayni sekilde ekleyin, aynisi bezelye icin, sogan soyun ortadan bölün ve istegeinze göre

    ekleyin. simdi istege göre tuzlayin , toz Biber ilave edin istege göre , kara Biber sadece tavuk üzerine ekleyin,

    sonra pasierte Tomaten tepsinen üzerinde dagitin ama hepsini degil (yarisi), üzerinde 1,5 cay bardagi Kadar su

    ilave edin. Simdi tepsiyi Aluminium Folie ile iyice kapatin (kurumasin diye) ve 200 derecede bir Saat tutun.

    Bir Saat sonra Folyayi alin, ve 15 Dakika daha 220 Derecede tutun. Firinda mecul yemek Hazir :juhu:




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •