Behinderung prozent…

Rate This Thread:
Results 1 to 3 of 3

Thread: Behinderung prozent…

1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye tekin2's Avatar

Info

Go to Top of Post

Default Behinderung prozent…

Hayırlı geceler yaş 48 kalp kirizi geçirdim 1 tane stent taktılar, psikolojik tedavi görüyorum anti depresan kullanıyorum Behinderung (GdB) 20 prozent verdiler az değilmi acaba itiraz ettim itirazim kabul edildi hem psikolog doktordan hemde kendi ev doktorumdan daha detayli raporlar aldim bu raporlari yolladim bundan sonraki sürec nasil ilerler eger sundugum raporlarda fayda etmezse avukata gitmeyi düsünüyorum.. Tecrubesi ve bilgisi olanlarin tavsiyelerini almak isterim..

2. The Following User Says Thank You to tekin2 For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Yeni Üye rihtim's Avatar

Info

Go to Top of Post

Gunaydin usta calisacak durumdaysan sorunu cozdulerse simdilik 20 de kalsin her sene durumundan dolayi ilac almandan dolayi hersene yukseltmek icin basvuru yapabilirsin hem yuzde 60 ve uzeri bana yardimi oldu oda araba vergisinde kardes bence yirmi ile kal hersene arttir

4. The Following User Says Thank You to rihtim For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #3
    Go to Thank You
    Yeni Üye NGX's Avatar

Info

Go to Top of Post

Usta stent bir rahatsızlık sayılmıyor aslında doğrusu stentle senin rahatsızlık ortadan kalkmış oluyor

Diyabet, yüksek tansiyon ilaçla tedavi edilebildiği için çok az prozent veriyorlar

Günlük yaşamında seni ciddi etkileyen bir rahatsızlık varsa ona prozent sayıyorlar.

Bir arkadaşın prozenti vardı itiraz etti sen iyileşmissin diye tamamen iptal ettiler

6. The Following User Says Thank You to NGX For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)

1. tekin2

Tags for this Thread