Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 5 of 6

Thread: iptv yukleme sorunu

1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye murat50's Avatar

Info

Go to Top of Post

Default iptv yukleme sorunu

iptv aldim yilik dosya link 8bin 900 kanal var kanalar hepsi yuklemiyor smart iptv denedim olmuyor dosya icinde sadece turk kanalari sectim 1200 kanal bakiyorum neden 8 bin 900 kanalari gostermiyor yukleniyor yaziyor ic birsey cikmiyor

Similar Threads:

2. The Following 13 Users Say Thank You to murat50 For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Dunlop34's Avatar

Info

Go to Top of Post

Kardeşim öncelikle sorununa yardımcı olalım iptv smartes var play storede onu indir yüklenicektir

4. The Following 5 Users Say Thank You to Dunlop34 For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #3
    Go to Thank You
    Yasaklı iizz's Avatar

Info

Go to Top of Post

hafıza.kulandın.tv.uydu.cihazı.yayın.alma.kapa sitesi.düşük.kimi.uydu.cihazları.serverde.2000 0.den.yukarı.cıkmaz.kimi.uydu.cihazları20.0000. yayın.alır.işlemci.icine.konan.filaş.yüksek
    m3u.yu.tex.le.ac.yabancı.yayınları.senin.bakmı can.kanaları.sil.fazla.sil.1300.1400.den.yukarı. olmasın.inmez.yüklenmez.server.yüksek.kapasitel i.yayınları.her.pogram.acmaz.hata.verir

serveri.aldın.kişide.server.kapasitesini.düşü rür.sadece.senin.bakcan.yayınları.ekler.servere
    Last edited by iizz; 11.08.22 at 15:17.

6. The Following 5 Users Say Thank You to iizz For This Useful Post:

7. Go to Thank YouDownload #4
    Go to Thank You
    Yeni Üye murat50's Avatar

Info

Go to Top of Post

smart tv saten yuklu ciyazta [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız.. burada yukleme yaptim 8bin 900 kanal yuklemedi iizz evet 20 000 bin yayini var bende saten turk alman kanalar yukledim 1800 kanalar ciyazin gucu yetmiyor bir seferinde yukledi 25 dakki bekledim

ben adamin verdiyi sever icindeki kotlar ayirdim sadece turk alman kanalari sectim bir dosya yaptim

8. Go to Thank YouDownload #5
    Go to Thank You
    Yasaklı iizz's Avatar

Info

Go to Top of Post

sana.yazdım.dükanda.iptv.yüklerken.eski.cihazla r.almıyo.o.kadar.yayını.eskiden.böyle.sıkınt ı.yoktu.kanal.sayısını.düşürüyorum.o.zama. poglem.bitiyor

senide.cihazın.eski.
    8bin 900..4mg.filaş.en.azı..iyi.işlem.cili.tv.veya.u ydu.cihazı.olması.gerek

9. The Following User Says Thank You to iizz For This Useful Post:

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)

Tags for this Thread