Tavuklu Sebzeli Güveç

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Tavuklu Sebzeli Güveç

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Ferha's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Tavuklu Sebzeli Güveç



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    35 dakika

    Tavuklu Sebzeli Güveç Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg kuşbaşı tavuk göğüs eti
    • 10-12 arpacık soğan
    • 3 patlıcan
    • 2 havuç
    • 2 kabak
    • 3 domates
    • 3 kırmızı kapya biber
    • 2 dolmalık sarı biber
    • 2 dolmalık yeşil biber
    • 1 çay bardağı zeytinyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Taze biberiye

    Tavuklu Sebzeli Güveç Nasıl Yapılır?

    • Tavuk göğüs etlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada mühürleyip kenara alın. Bir güveç kabının tabanına arpacık soğanları yayın.
    • Üzerine tavuk etlerini ve küp doğradığınız sebzeleri ilave edin. Zeytinyağı gezdirip tuz ve baharatlarla tatlandırın.
    • Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

    Yüksek proteinli ve etli klasik güveç yapımına buradan göz atabilirsiniz.




  2. The Following 2 Users Say Thank You to Ferha For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •