Kabak Kızartma

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kabak Kızartma

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Suna's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Kabak Kızartma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Kabak Kızartma Tarifi İçin malzemeler

    • 2 kabak
    • Yarım su bardağı un
    • Tuz

    Kızartma için;

    • Ayçiçeği yağı
    • 1 su bardağı yoğurt
    • 1 diş sarımsak
    • Pul biber
    • Kekik

    Kabak Kızartma Nasıl Yapılır?
    Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın. Unu düz bir tabağa alın. Tuz ekleyip karıştırın. Kabakları una bulayın. Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın. Kabakları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

    Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin. Kızarmış kabakları servis tabağına alın. Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin. Pul biber ve kekik serperek servis yapın.

    Afiyet olsun.




  2. The Following User Says Thank You to Suna For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •