Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Mete's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    15 dakika

    Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 8 dilim çavdar ekmeği
    • 4 dilim mozzarella peyniri

    Pesto sos için

    • 75 gr çam fıstığı
    • 50 gr ceviz
    • 100 gr taze fesleğen yaprağı
    • 50 gr parmesan peyniri
    • 2 diş sarımsak
    • Yarım su bardağı zeytinyağı
    • Tuz

    Mozzarela Peynirli Ve Pesto Soslu Tost Nasıl Yapılır?
    Çam fıstıklarını ve cevizi yapışmaz yüzeyli tavada ve kısık ateşte hafif kavurun. Ocaktan alıp soğutun. Sarımsak, fesleğen yaprakları, çam fıstığı, ceviz, parmesan peynirini mutfak robotunda veya mermer havanda ezin. Azar azar zeytinyağı ekleyip ezmeye devam edin. Tuzla tatlandırın. Ekmek dilimlerinin üzerine pesto sos sürün. İkişer dilim ekmeğin arasına birer dilim mozzarella peyniri yerleştirin. Isıtılmış tost makinesinin içine ekmekleri yerleştirip kızarana kadar bekletin. Yanında böğüntlenli ve sütlü bir içecekle sıcak servis yapın.




  2. The Following User Says Thank You to Mete For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •