Bizzat kullandığım çok sevdiğim bir uygulama tavsiye ederim dostlar.
Bu siteden indirebilirsiniz.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Bizzat kullandığım çok sevdiğim bir uygulama tavsiye ederim dostlar.
Bu siteden indirebilirsiniz.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
CANPOLAT35, attilla1954, hakanagus, ceknq_1, maxinett, karakurt06, retim, green, kurt123, istegeldimsana, alonenova, izmerrekes, uia39232, blacksee52, Bielefeld mehmet, birol1975, bornovali, Speed32, Jeder, isobaba4242, memolican1, Ahmet57, Asi1453, NADO1, murat5757, alin1970, Bedcom, doktor, Samuray_75, blacksun, Kubilay, avsardede, Yigido-58, schweisser, bataklik, ahemen, mert1977, utku29, ali1, Hakasi, korkmaefe, Medab21, Alis 3535, Yunus 66, Safranbolu78, sulak, Berk., hasan aksu, nmlks, Techniker, xanti, ibrahim5472, opekmez, Delidolu, Altinoluk39, MSGT, dragaon10, dostbey
güzel uygulama ama birde reklamlar o kadar fazla olmasaydı iyi olurdu
Reklamlar kullandıkca azalıyor diye biliyorum bende çok nadir reklam cıkıyor ama izlemek icin bazı yerlerde reklam izlemen gerekyor o dogru
Evet çok iyi uygulama , reklamlarıda kaldırdılar tamemen :D
Az önce programı kurdum lakin destek olma yerine de tıklasam herhangi bir dizi üzerine de tıklasam bir video izlemem gerektiği uyarısı çıkıyor ama o video nasıl izlenecek bilmiyorum.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)