Tavuk Etli Barbunya

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Tavuk Etli Barbunya

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Tavuk Etli Barbunya



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Tavuk Etli Barbunya Tarifi İçin malzemeler

    • 1 kg barbunya fasulyesi
    • 12 küçük tavuk but
    • 4 domates
    • 1 tatlı kaşığı domates salçası
    • 1 çorba kaşığı biber salçası
    • 2 soğan
    • Kırmızı topbiber
    • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
    • 3 su bardağı sıcak su
    • Taze biberiye
    • 1 çay kaşığı kırmızı tane biber
    • Tuz

    Tavuk Etli Barbunya Nasıl Yapılır?

    • Barbunyaları ayıklayın.Tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin ve 10 dakika kadar haşlayıp süzün.
    • Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın.Soğanları temizleyip kıyın.
    • Ayçiçeği yağını tencerede ısıtıp soğanı soteleyin.Tavuk etlerini ilave edip 2-3 dakika kavurun.
    • Domates ve salçaları ekleyip 1-2 dakika soteleyin. Barbunya, sıcak su, tuz ve tane biberleri ilave edin.
    • Fasulyeler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.Servis tabağına alıp sıcak servis yapın.

    Dilerseniz, kuzu eti ile hazırlanan etli barbunya tarifini de deneyebilirsiniz.





  2. The Following 3 Users Say Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •