Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Aybüke's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura Tarifi İçin malzemeler

    • 350 gr Edremit sepet peyniri ya da köy peyniri
    • Taze çekilmiş karabiber
    • Kurutulmuş mercan köşk yaprağı
    • 1 tatlı kaşığı kişniş tohumu
    • 4 küçük kırmızıbiber
    • Birkaç dal biberiye
    • 125 gr domates kurusu
    • Zeytinyağı

    Kurutulmuş Domatesli Edremit Peynir Salamura Nasıl Yapılır?
    Peynirin nemini kağıt havlu ile alın ve küp şeklinde doğrayın. Sterilize edilmiş büyük bir kavanozun tabanına karabiber, mercanköşk yaprağı, kişniş tohumu serpiştirin. Peynir, kırmızıbiber, biberiye ve domates kurularını kavanoza yerleştirin. Üzerini geçecek kadar zeytinyağı doldurup kapağını sıkıca kapatın ve buzdolabında soğutun. 1 – 2 ay buzdolabında bozulmadan saklayabilirsiniz.




  2. The Following 3 Users Say Thank You to Aybüke For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •