Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Alpay's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    5 dakika

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Tarifi İçin malzemeler

    • 24 hurma
    • Yarım su bardağı kıyılmış ceviz içi
    • 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı
    • 200 gr kaymak

    Kaymaklı Ve Cevizli Hurma Tatlısı Nasıl Yapılır?
    Hurmaları yanlarından bıçakla açarak, zedelemeden çekirdeklerini çıkarın. Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ekleyip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin. Hurmaları bir kenara alıp ılıtın. Ilınan hurmaların içini bir çay kaşığı yardımı ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine batırarak servis tabağına alın. Ilık servis yapın.




  2. The Following 3 Users Say Thank You to Alpay For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •