Fındıklı Ve Pudingli Pasta

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Fındıklı Ve Pudingli Pasta

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tibet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Fındıklı Ve Pudingli Pasta



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Fındıklı Ve Pudingli Pasta Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 1 paket çikolatalı puding
    • 2.5 su bardağı süt
    • 1 adet 20 cm’lik sade kek
    • Yarım su bardağı fındık

    Üzeri için

    • 1 paket çikolatalı sos
    • 1 paket krem şanti
    • 1.5 çay bardağı süt
    • Yarım su bardağı karışık meyve

    Fındıklı Ve Pudingli Pasta Nasıl Yapılır?
    Çikolatalı pudingi tencereye alıp sütü ekleyin. Karıştırarak koyulaşana kadar pişirin. 10 dakika soğumaya bırakın. Keki ufalayarak pudingin içine ekleyin ve tahta bir kaşık ile iyice karıştırın. Fındıkları ekleyin. Kelepçeli kalıbın tabanına yağlı kağıt yayın ve karışımı kalıba aktarın. Derin dondurucuda 2-3 saat bekletin. Krem şanti ve sütü koyulaşıncaya kadar çırpın. Pastayı dilimleyerek servis tabağına alın. Üzerine çikolatalı sos gezdirin. Çırpılmış krem şanti ve meyveler ile süsleyerek servis yapın.
     




  2. The Following 3 Users Say Thank You to Tibet For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •