İtalyan Usulü Domates Çorbası

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: İtalyan Usulü Domates Çorbası

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Esengül's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default İtalyan Usulü Domates Çorbası



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    İtalyan Usulü Domates Çorbası Tarifi İçin malzemeler

    • 3 domates
    • 1 çorba kasesi boncuk makarna
    • 1 soğan
    • 6 su bardağı et suyu
    • 1 çorba kaşığı margarin
    • 2 çorba kaşığı un 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
    • Tuz

    İtalyan Usulü Domates Çorbası Nasıl Yapılır?

    • Domatesleri yıkayıp kabuklarını soyun. Çekirdeklerini çıkarıp küçük küçük doğrayın. Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayıp süzün. Soğanı kıyın.
    • Margarini tencerede eritip soğanı pembeleştirin. Domatesleri ilave edip kavurun. Unu ekleyip sürekli karıştırarak sos haline getirin. Et suyunu ilave edip kaynatın.
    • Makarnayı ekleyip 10 dakika kadar pişirin. Çorbayı kaselere paylaştırıp üzerine kaşar peyniri serpin. Sıcak olarak servis yapın.

      Afiyet olsun.
      Türk mutfağına özgü klasik domates çorbası tarifini de notlarınız arasına ekleyebilirsiniz.






  2. The Following User Says Thank You to Esengül For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •