Sebzeli Levrek Çorbası

Rate This Thread:
Results 1 to 2 of 2

Thread: Sebzeli Levrek Çorbası

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye Demet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Sebzeli Levrek Çorbası



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Sebzeli Levrek Çorbası Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr levrek
    • 2 havuç
    • 2 kabak
    • 100 gr kuşkonmaz
    • 100 gr brokoli
    • Dereotu
    • Tuz
    • Tane karabiber
    • 1 çay bardağı un
    • 500 ml balık suyu
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 yemek kaşığı hazır sebzeli çeşni

    Sebzeli Levrek Çorbası Nasıl Yapılır?
    Sebzeleri doğrayıp haşlayın. Derin bir tencerede unu tereyağı ve zeytinyağı ile kavurun. Balık suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Tuz, karabiber ve sebzeli çeşni ile tatlandırın. Sebzeleri kaynayan suya ilave edin. Levrekleri ayıklayıp ekleyin. Balıklar pişinceye kadar kaynatın. Servis tabağına alıp dereotu ile süsleyerek servis yapın.




  2. The Following User Says Thank You to Demet For This Useful Post:

  3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Yeni Üye kocularli's Avatar

    Info

    Go to Top of Post



    - - - Güncellendi - - -



    - - - Güncellendi - - -

    :tr::tr::tr::tr:


  4. The Following User Says Thank You to kocularli For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •