[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Jedem das seine
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..
Jedem das seine
efe3546, joe0710, Godayvaxx, oslo, yalnizadam26, muammer74, nanelimon, kapon52, hayro3462, ceknq_1, asigo64, mademir, bluescorpion, atilla_erkan, Delidolu, fcdejavu, dogruinanc, h4k4n, Ozi34, Yahya reis, mehmetakif37, intelligent, semihkurt38, hasannn, 79sefa, hazan, Adalet+42, sefa, kanarya22, MSGT, Deniz5454, dengesiz, birol1975, mest, Kral4133, Victoriouse, fadimahmud, arsim41780, Yahyam, Hoffe1899, dursun bas, Gunnikboy12, cosmos81, DeeJayAD, unaltarkan, captiva72, eren00, dimikelix, kartal3x
Ayrıca bu tam ekran modu firestick de olmuyor defalarca yazdım ama düzeltmediler. Demem o ki indirenler sadece telefonda kullanabilirler
Jedem das seine
Tesekürler ustam
Arkadaşlar az evel test ettim Version 14 firestick için uygun güncelleme yapmadan kullanabilirsiniz
Jedem das seine
Firestick de olmuyor. Oluyor ama tam fonksiyonel değil. Giriş yapınca tam ekran yada yenile geliyor ben tam ekranı seçemiyorum. Yazdım ve güncelleme talep ettim. Tam ekran bölümünü kaldırmaları için
Jedem das seine
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)