Fırında Özel Soslu Elma Dilimli Patates

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Fırında Özel Soslu Elma Dilimli Patates

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Fırında Özel Soslu Elma Dilimli Patates

    Kaç Kişilik: 8-10

    Hazırlama: 5dk

    Pişirme: 35dk


    Fırında Özel Soslu Elma Dilimli Patates Tarifi İçin Malzemeler

    • 5 tane orta boy patates
    • 2 yemek kaşığı yoğurt
    • 1 tatlı kaşığı pul biber
    • 1 tatlı kaşığı toz zerdeçal
    • 2 tatlı kaşığı kekik
    • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
    • Yeteri miktarda tuz (Kendinize göre)


    Fırında Özel Soslu Elma Dilimli Patates Tarifi Yapılışı

    Acayip pratik, her yemeğin yanına yakışacak, sağlıklı ve nefis patates dilimleri.

    1. Patatesleri soyup yıkayın. Kağıt havlu ile iyice kurulayın, elma dilimleri halinde kesin.
    2. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
    3. Zeytinyağı, yoğurt, pul biber, kekik, tuz ve zerdeçal ekleyip yağlı kağıt üzerinde harmanlayın. (hiç kab kirletmeye bile gerek kalmadan halloluyor)
    4. 180 derece fırında 35-40 dakika, üzeri yanmadan kızarana kadar pişirin.
    5. Biraz soğuduktan sonra dilediğiniz gibi sade yoğurtla yahut yemeklerimizin yanında, hatta sıcak bile kapış kapış gidecek bu enfes patatesleri afiyetle tüketin.


    Seveceğinize inanıyorum💕


    Tarife Ait Diğer Resimleri



















Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •