Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 16 to 20 of 21

Thread: Dsmart PHP yardım?

1. Go to Thank YouDownload #16
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by telase View Post
    yani konu beni çok ilgilendirmiyorda,konuyu açıp yardım istiyorsun,ama buradan ama dolaylı yönden php yi yapıyorsun sonrada burada paylaşamam diyorsun.

o zaman hiç bir konuda yorum yapmana veya yardım istemene gerek yok ki

kendin pişir kendin ye,ne gerek var foruma katkın olmayacaksa konu açmanın veya yardım istemenin?

çok mu kıymetli bir php bu? resmen paylaşmayacağım diyorsun,paylaşamam bile demeden

Hayret!!
    Halletmiş olsaydı paylaşırdı diye düşünüyorum. Kendim bişeyi çözdüğüm zaman seve seve paylaştım şimdiye kadar çünki paylaşımcıyım paylaşmayı seviyorum. Sloganım "Paylaşmak paylaştıkça güzeldir".

Ama arkadaşın canı sağolsun yinede, belki paylaşmamak için bazi sebepleri vardır bilemeyiz.

Büyük sebeplerden bitanesi genel olarak son zamanlarda burdan malzeme taşımak başka bi dandik foruma.

Ama gerçek sebep yoksa @telase ustaya katılıyorum, hiç yorum bırakmasaydı daha iyi olurdu..

Iyi forumlar arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun 🤝
    Last edited by Murre; 06.08.24 at 06:17.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Murre For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #17
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Yazar Panda's Avatar

Info

Go to Top of Post

Arkadaşlar, abiler, kardeşler merhaba...

Benim php'yi paylaşmama sebeplerim açık, çalınmasını istemiyorum. İsteyen herkes "bu php x kullanıcısı tarafından oluşturulmuştur" diyerek php'mi benim bile bilmediğim yorumlarda paylaşabilir, hatta benim sistemlerimi bile değiştirip daha iyi bir hale getirebilir ama kodun çekirdeği yine de benim olarak kalır, ama burada kodu görecek kullanıcılar dışında kimse bunu bilmez.
    Sizleri hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim. PHP'nin şifrelenmesi de hiçbir işe yaramayacaktır, çünkü birileri çözecektir eminim.
    Ama ben php'yi paylaşmayacağım dedim, dsmart sistemimi paylaşmayacağım demedim. Yakında IPTV bölümüne dsmart m3u'sunu ekleyeceğim, isteyen kullanabilir. Eğer yayınlar oynatılamadıysa hesap kapanmış demektir. Bazen 1 hafta boyunca hesap aradığım zamanlar oluyor. Yakında böyle bir m3u yapma hedefim var.
    Herkese yardımları için teşekkür ediyor, iyi geceler diliyorum

4. The Following User Says Thank You to Yazar Panda For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #18
    Go to Thank You
    Yeni Üye adilem's Avatar

Info

Go to Top of Post

php script paylaşım konusunda ((((( markclark usta )))) her zaman tebrik ederim kimse senin tırgın bile olamaz paylaşım konusunda

6. Go to Thank YouDownload #19
    Go to Thank You
    Yönetici garaveli's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by Ugurturmaz77 View Post
    Bende halletim dsmart botunu isteyen varsa telegramdan ulaşsın (ücretli)
    Bu forumda yillardir ücretli birsey yok ücretli birsey satiyorsan yapiyorsan lütfen bu foruma bir daha ugrama
    Ayrica telegram linki vermek yasak...

7. The Following 6 Users Say Thank You to garaveli For This Useful Post:

8. Go to Thank YouDownload #20
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye telase's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by STREAMBUİLDER View Post
    arkadaşlar kendisinde olan bende var diye yazmasın kullansın.
    bence de,ne gerek var paylaşmayacaksan "bende var ama paylaşamam" diye yazmana

Quote Originally Posted by Ugurturmaz77 View Post
    Var bende ama paylaşamıyorum
    aslında arkadaşın yazısı bile silinmesi gerek olduğunu düşünüyorum,çünkü farklı bir amaçla yazılmış bir cevap bu

9. The Following 4 Users Say Thank You to telase For This Useful Post:

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread