Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 16 to 18 of 18

Thread: Görüntüde süreki kopma...!

1. Go to Thank YouDownload #16
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye doktor's Avatar

Info

Go to Top of Post

arkadasim ben wlan ayarina giderek automatik degilde 2.4 mhz kanal 6 5 mhz ise kanal 40 verdim takilmalardan kurtuldum bir dene tavsiye ederim

2. The Following User Says Thank You to doktor For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #17
    Go to Thank You
    Yasaklı iizz's Avatar

Info

Go to Top of Post

bi.serveri.birden.fazla.kulanıcıda.internrt.hız ın.ne.olursa.olsun.donma.takılma.kanal.atlama.bu fıg.ses.geriden.gelmesi.yapar

takup.yeni.atım.bak.o.servere.o.server.3mg.calıŠŸÄ±r.tr.alman.neyde.kulanırsan.destekler.

4. The Following 2 Users Say Thank You to iizz For This Useful Post:

5. Go to Thank YouDownload #18
    Go to Thank You
    Ãœye Ejder's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by yakup73 View Post
    Cok tesekkür ediyorum hepinize, belki baskalarinin isine yarar diye problemi tesbit edene kadar tecrübeleri buraya aktariyorum.. Yazdigim gibi baska bir bilgisayarda denedim linkleri, aynisi oldu, baksa modemde cözmedi sorunu, firsar bulurdugum an arkadasimdaki daha hizli bir internette deniyecegim linkleri. Bende 50mbit var, orada 250mbit :((..
    +++ iizz linke tekrar cok tesekkür ediyorum, üstelik kodi dede calisiyor, ama bendeki linklerde bazen düzgün calisiyorlar, sonra birden basliyorlar kopmaya hep 1
    dakikada bir yayin 10 saniye geri aliniyor, daha dogrusu player kanali yeniden seciyor gibi, bazende yayin ileri atliyor.. Senin gönderdigin linkte kodide takilma olmadi, bu hafta sonu sürekli bu listeyi deniyecegim, insallah sayende problem cözülmüs olur.
    +++Ejder evet yilmaztv adresini buradan indirdim, malesef buradaki listelerdede kopma oluyor, yilmaz tv listeleride kodi de calisti ama orada 2o saniye sonra tamamen kapaniyorlar. yinede anlik güncel liste icin güzel bir adres, kaydetdim bir kenera, cok tesekkürler.
    Uc adet. m3u link gönderdim
    Mesajını kontrol edebilirsin.
    Bunlarda problem yaşayacağını sanmıyorum.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Ejder For This Useful Post:

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Tags for this Thread