Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 11 to 12 of 12

Thread: Türk Ulusal kanallar geri sarma (DVR)

1. Go to Thank YouDownload #11
    Go to Thank You
    Yeni Üye semavati's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by Konya42M View Post
    Yok Usta,

benim anladığım kadarıyla Flussonic bir Media Server türü, bunun farklı türleri var, Xtream Codecs Server, yada Kodi için vs.

Hangi server dan yayın veriliyorsa ona göre Link in sonu değişiyor (yukarda verdiğim örnek misal Flussonic URL ekidir) ona göre de 7 güne kadar geri sardirilabiliniyor.
    Pek hakim değilim bu konuya, ama araştırmalar bunu böyle gösteriyor.

TRT nin başlıkta vermiş olduğum yayın da bu şekil aslında ama onda Flussonic metodu çalışmıyor, çözemedim..
    Bu konuyu biraz araştırmıştım. Ben de tivimate uygulamasını kullanıyorum, dvr uyumlu bağlantıları geriye sardıramıyorum. iptv uygulamalarında geri sardırma yapamamanız temel nedeni iptv uygulamalarının sunucuya göndermiş olduğu istemin sunucu da karşılığını olmaması ile ilişkiliymiş. "...?begin={start}&end={end})" şeklinde bir istem yapılıyor ve bu istemi de Flussonic veya Xtream tabanlı medya sunucuları sağlıyormuş. Dolayısıyla VLC player da geriye sardırılan her yayın linkini tivimate uygulamasında geriye sardıramıyoruz..

2. The Following 3 Users Say Thank You to semavati For This Useful Post:

3. Go to Thank YouDownload #12
    Go to Thank You
    Moderatör köprülü's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by semavati View Post
    Bu konuyu biraz araştırmıştım. Ben de tivimate uygulamasını kullanıyorum, dvr uyumlu bağlantıları geriye sardıramıyorum. iptv uygulamalarında geri sardırma yapamamanız temel nedeni iptv uygulamalarının sunucuya göndermiş olduğu istemin sunucu da karşılığını olmaması ile ilişkiliymiş. "...?begin={start}&end={end})" şeklinde bir istem yapılıyor ve bu istemi de Flussonic veya Xtream tabanlı medya sunucuları sağlıyormuş. Dolayısıyla VLC player da geriye sardırılan her yayın linkini tivimate uygulamasında geriye sardıramıyoruz..
    usta yanlış bilmiyorsam senin gösterdiğin parametre türü geri sarma değil şu kadar zaman önceden başlasın komutu oluyor geri sarma parametre si yanlış bilmiyorsam şöyle olacaktı eğer sunucu geri sarmayı destekliyor ise örnek ile şöyle bir parametrey di galiba
    Tabi bu bağlantı nın geri sarma özelliği yok ve geri sarma özelliği destekleyen yayınlar da işe yarar mı onuda bilmiyorum
    Contains hidden content
    WARNING: To see the hidden message, simply click the button under the post.
    Do not write messages unless it is mandatory. If you have to write, the short message is not well received.
    Write detailed information about your problems, device name, brand, on which platform etc.
    If the hidden content does not open automatically 3 seconds after thanking, click here.

bu parametre ye göre 24 saat geri sarılabilirmiş

4. The Following 47 Users Say Thank You to köprülü For This Useful Post:

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)