Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 15 of 16

Thread: ⭕🆗Bedava UsaTV™✅

1. Go to Thank YouDownload #11
    Go to Thank You
    Yeni Üye adilem's Avatar

Info

Go to Top of Post

sen bir dahisin elin gözün dert görmesin iyiki senin gibi degerli ustalarımız var

2. Go to Thank YouDownload #12
    Go to Thank You
    Super Moderatör markclark's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by Murat84 View Post
    Anladım ama parasıyla her yerden alabiliyorsun. Legal veya illegal ucuz pahalı piyasa dolu. Burası paylaşım forumu değil mi?

Bende kalkıp IPTVmi satsam burda?
    Admin ne der acaba.

Tamam bilgilerin sende kalsın, iyi çalışmalar veya hayırlı işler daha iyi olur bu durumda.

Yazdığın cevapları helal et ozaman, cünki para ödemiycem..
    Arkadaşım Sana Zorla Birseymi Sattım Birşey Sordun Cevap Yazdım. Her Bilgimi Burada Paylaşım Yapacak Değilim. Ben Kimseye Birşey Satmanın da Peşinde Değilim. Ama Özel Birşeyler İstenirsede Bir Karşılığı Olduğunu Söyledim. Zoruna Gittiyse Diyecek Bişey Yok. İyi valla ozaman Digiturk, D-Smart, exxen, KabloTV ve Hatta Onlarca Yabancı Digital Sistem açığını paylaşım yapayım öyle bir dünya yok. Veya Ayrı Dünyalarda Yaşıyoruz. Ayrıca Yazdıklarımın Arkasındayım İster Admin Olsun İster Kullanıcı Özel Birşey İstenirse Keyfiyetim Neyi Gerektiriyorsa Onu Talep Etmek En Doğal Hakkım.

3. The Following 2 Users Say Thank You to markclark For This Useful Post:

4. Go to Thank YouDownload #13
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by markclark View Post
    Arkadaşım Sana Zorla Birseymi Sattım Birşey Sordun Cevap Yazdım. Her Bilgimi Burada Paylaşım Yapacak Değilim. Ben Kimseye Birşey Satmanın da Peşinde Değilim. Ama Özel Birşeyler İstenirsede Bir Karşılığı Olduğunu Söyledim. Zoruna Gittiyse Diyecek Bişey Yok. İyi valla ozaman Digiturk, D-Smart, exxen, KabloTV ve Hatta Onlarca Yabancı Digital Sistem açığını paylaşım yapayım öyle bir dünya yok. Veya Ayrı Dünyalarda Yaşıyoruz. Ayrıca Yazdıklarımın Arkasındayım İster Admin Olsun İster Kullanıcı Özel Birşey İstenirse Keyfiyetim Neyi Gerektiriyorsa Onu Talep Etmek En Doğal Hakkım.
    Tamam kardeşim, konunda haklısın.
    Ben yanlış anladım. Bu forumda birileri bişeyler paylaşıyor bazileride istekde bulunuyorlar. Paylaşan arkadaşlar var yardımcı olunduğunu gördüm. Dedim bende bişey istedyim, ama ücretli olduğunu düşünemedim.

Bilseydim yani baştan anlasaydım, rahatsız etmezdim seni..

5. The Following User Says Thank You to Murre For This Useful Post:

6. Go to Thank YouDownload #14
    Go to Thank You
    Yasaklı iz.35's Avatar

Info

Go to Top of Post

forumda para karşılıgı bir şey satamasınız bu forum paylaşım forumudur.söz konusu bile olmaz........beni tekrar şikayet edebilirsiniz....... para karşlıgı yapılan tüm paylaşımlar benim tarafımdan silincektir

forum kuralarını okuyunuz..
    Last edited by iz.35; 16.02.24 at 04:54.

7. The Following 2 Users Say Thank You to iz.35 For This Useful Post:

8. Go to Thank YouDownload #15
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye Murre's Avatar

Info

Go to Top of Post

Quote Originally Posted by iz.35 View Post
    forumda para karşılıgı bir şey satamasınız bu forum paylaşım forumudur.söz konusu bile olmaz........beni tekrar şikayet edebilirsiniz....... para karşlıgı yapılan tüm paylaşımlar benim tarafımdan silincektir

forum kuralarını okuyunuz..
    Bende böyle düşünerek arkadaştan istekte bulunmuştum, ücret girince işin içine şaşırdım.
    Biraz trip attım kendisine ücret istediği için. Ücret isticeğini bilseydim hiç girmezdim konuya. Boşa vakit harcandı, özür dilerim

Inşallah bu arkadaş ban yemez. Aramızda böyle yetenekli arkadaşlara ihtiyaç oluyor 👍💪
    Last edited by Murre; 16.02.24 at 06:41.

9. The Following User Says Thank You to Murre For This Useful Post:

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)