Originally Posted by
oemer45
İlk bilgi ve yönlendirme benden olsun sadece fikrimi aktarıyorum bu güne kadar birçok profesyonel yapılan uygulamaları satın almış birisi olarak aldıklarımı yapılan uygulamalara destek olsun diye aldım tabiki almaya deyer olanlardan bahsediyorum ben kullanıcı olarak ücretli bir uygulamayı test etmek isterim yani belirli bir gün reklamsız olarak denemeden almam uygula belkide çok iyidir ama bunu anlama olanağı olmaz
ikinci bir husus ben alacağım uygulamanın tam olarak fiyatını açık olarak ve neyle ödeneceğini bilmek isterim sitesinde hiç bir bilgi yok sanki gizli saklı birşey varmışta yazılmamış gibi bir hissiyat yaratıyor herşeyin açık ve net olması çok daha iyidir diye düşünüyorum ben bu uygulamayı almam için veya destek olmam için diyer bilindik profesyonel'ce yapılmış uygulardan farkı ne veya enazından onlarkadar iyimi olduğunu nasıl bilebilirim diyer uygulamaların isimlerini bilerek yazmıyorum dediğim gibi yeterli bilgi yok tam olarak test etme imkanı da yok benim için ilgi çekiciliği yok sanki ben bunu yaptım önce satın al beyenmessen beyenme gibi olmuş oluyor.
Amazon fire tv stick 4k max ile her iki uygulamayı kurdum kurulumunda sorun olmadı ama uygulamalar açılmadı bundan dolayı kumanda ile kullanımı konusunda bilgi veremiyorum cep telefonunda her ikisininde denedim reklam ve özellikleri kapalı olduğu için anlamak mümkün deyil yavaş açan serverlerde hızlı bir açma olayı göremedim doğrusu zaten hızlı serverlerde en kötüsü bile hızlı açıyor yazdıklarımı lütfen kötüleme olarak algılamayın sizi yönlendirmeye yardımcı olsun diye yazıyorum yoksa keşke bizim insanlarımızada diyerlerinden daha iyilerini yapsa işten anlayanların kolaylık ile yapabileceği bir iş olduğunu düşünüyorum ama nedense hemen para kazanma isteği olsa gerek işin iyisini yapmadan önce geliri öne çıkarıyoruz.