Etli Sebze Kebabı

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Etli Sebze Kebabı

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Rabia's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Etli Sebze Kebabı



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Etli Sebze Kebabı Tarifi İçin malzemeler

    • Yarım kg kuzu kuşbaşı et
    • 2 patates
    • 1 havuç
    • Yarım su bardağı bezelye
    • 1 kırmızıbiber
    • 1 sivri biber
    • 2 diş sarımsak
    • 2 domates
    • 7~8 arpacık soğan
    • Yarım kahve fincanı zeytinyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • Kırmızı pul biber
    • 1 fırın poşeti

    Etli Sebze Kebabı Nasıl Yapılır?

    • Bütün malzemeleri iri küp şeklinde doğradıktan sonra karıştırma kabına alın. Baharatları ve yağı ilave edip iyice karıştın.
    • Fırın poşetini hafif unladıktan sonra tüm sebzeleri poşete doldurun. 1-2 delik açtıktan sonra poşetin ağzını sıkıca kapatın.
    • Önceden ısıttığınız 180 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.





  2. The Following User Says Thank You to Rabia For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •