Maş Fasulyeli Kereviz

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Maş Fasulyeli Kereviz

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Suna's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Maş Fasulyeli Kereviz



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Maş Fasulyeli Kereviz Tarifi İçin malzemeler

    • 8 temizlenmiş kereviz
    • 2 çay bardağı maş fasulyesi
    • 1 soğan
    • 1 havuç
    • 2 dal dereotu
    • 1 portakalın suyu
    • 1 çay bardağı su
    • 8 tatlı kaşığı zeytinyağı
    • 2 çay kaşığı toz şeker 

    Maş Fasulyeli Kereviz Nasıl Yapılır?
    Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...

    Maş fasulyesini bir gece öncesinden ıslatıp ertesi gün suyla yıkayıp süzün.
    Soğanı soyup kıyın.Havucu soyup zar şeklinde doğrayın.Soğanı bir çay kaşığı tuz ile ovun. Rendelenmiş havucu ekleyip bir kapta harmanlayın.
    Zeytin yağı, su ve portakal suyunu bir kasede karıştırın. Kerevizleri tabanı düz bir tencereye yan yana dizin.Üzerlerine maş fasulyeli karışımı paylaştırıp zeytinyağlı sosu gezdirerek dökün.Şekeri serpin.Kaynayınca çok kısık ateşte kerevizler yumuşayıncaya kadar pişirin. Dereotu ile süsleyip soğuk servis yapın.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •