Ton Balıklı Kabak Lokmaları

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Ton Balıklı Kabak Lokmaları

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Alpay's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Ton Balıklı Kabak Lokmaları



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    25 dakika
    Pişirme Süresi
    10 dakika

    Ton Balıklı Kabak Lokmaları Tarifi İçin malzemeler
    Malzemeler

    • 2 kabak
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 250 gr ton balığı konservesi
    • 2 yemek kaşığı mayonez
    • 3 taze soğan
    • 10 kornişon turşu
    • Tuz

    Süslemek için

    • Frenk soğanı
    • Dereotu

    Ton Balıklı Kabak Lokmaları Nasıl Yapılır?

    • Kabakları sebze soyucu ile uzunlamasına ince dilimleyin. Üzerlerine fırça ile hafif zeytinyağı sürün ve 180 dereceye ayarlanmış fırında yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğumaya bırakın.
    • Ton balığının yağını süzüp bir kaseye alın. Soğanları ve turşuyu ince doğrayıp ekleyin.
    • Mayonez ve tuz ilave edip iyice karıştırın. Kabakların uç kısımlarına balıklı karışımdan yerleştirip rulo şeklinde sarın.
    • Frenk soğanlarını yumuşaması için 5 dakika sıcak suda bekletin ve kabakları bağlayın. Ruloları servis tabağına aktarıp dereotu ile süsleyerek servis yapın.





  2. The Following User Says Thank You to Alpay For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •