Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tibet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart



    Kaç Kişilik
    8 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    20 dakika

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Tarifi İçin malzemeler

    • 4 milföy hamuru
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 3 soğan
    • 1 yemek kaşığı un
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • Tuz
    • Karabiber
    • 80 gr rendelenmiş kaşar peyniri
    • 80 gr beyaz peynir

    Beşamel Soslu Ve Soğanlı Tart Nasıl Yapılır?
    Soğanları piyazlık doğrayıp zeytinyağında iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ekleyip soğumaya bırakın. Tereyağını eritip unu ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Azar azar süt ekleyip karıştırın. Ocaktan alıp beyaz peynirleri içine ufalayarak karıştırın. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Milföy hamurlarını 15 dakika oda sıcaklığında bekletin. Yuvarlak tart kalıplarını yağlayıp hamurları kalıba yerleştirin. Soğanı içlerine paylaştırıp üzerine beşamel sostan doldurun. En üste rendelenmiş kaşar peyniri serpiştirip 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın. Afiyet olsun.




  2. The Following User Says Thank You to Tibet For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •