Ayvalı Dana Etli Kavurma

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Ayvalı Dana Etli Kavurma

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tahsin's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Ayvalı Dana Etli Kavurma



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Ayvalı Dana Etli Kavurma Tarifi İçin malzemeler

    • 600 gr dana kuşbaşı
    • 3 sivri biber
    • 12 arpacık soğan
    • 1 sarı biber
    • 1 kırmızı biber
    • 100 gr mantar
    • 1 ayva
    • 50 gr tereyağı
    • 1 çay bardağı ayçiçeği yağı
    • 1 tatlı kaşığı kekik
    • Tuz
    • Karabiber

    Ayvalı Dana Etli Kavurma Nasıl Yapılır?

    • Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın. Soğanların kabuklarını soyun. Biberleri ve mantarları doğrayın.
    • Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin.
    • Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberide ilave edip bir kaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın.

      Afiyet olsun





  2. The Following User Says Thank You to Tahsin For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •