Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tahsin's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf



    Kaç Kişilik
    2 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf Tarifi İçin malzemeler

    • 200 gr karışık orman meyvesi (frambuaz~böğürtlen~çilek~yaban mersini)
    • 2 tatlı kaşığı bal
    • 75 gr yulaf ezmesi
    • 600 ml süt
    • 1 çubuk tarçın
    • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt

    Tarçınlı Ve Meyveli Yulaf Nasıl Yapılır?
    Meyveleri sos tenceresine alıp 1 yemek kaşığı su ekleyin ve orta ateşte 3-4 dakika pişirin. 1 tatlı kaşığı bal ekleyip karıştırın. Süt, çubuk tarçın, yulaf ezmesini bir tencereye alıp orta ateşte 6-7 dakika ısıtın. Ocaktan alıp içine bal ekleyin ve servis tabaklarına aktarın. Üzerine sosuyla birlikte meyveleri ekleyin. Yoğurt ilave ederek servis yapın.   




  2. The Following 2 Users Say Thank You to Tahsin For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •