Jambonlu Tavuk

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Jambonlu Tavuk

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Rabia's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Jambonlu Tavuk



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    20 dakika
    Pişirme Süresi
    25 dakika

    Jambonlu Tavuk Tarifi İçin malzemeler

    • 2 çorba kaşığı margarin
    • 3 tavuk göğüs eti
    • 4 dilim dana jambon
    • 2 soğan
    • 2 havuç
    • 1 kahve fincanı un
    • 1 su bardağı sıcak su
    • 1 çay kaşığı kekik
    • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
    • Tuz
    • Karabiber

    Jambonlu Tavuk Nasıl Yapılır?
    Tavuk göğüs etlerini iri parçalara ayırıp una bulayın. Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Havuçları temizleyip iri iri rendeleyin. Jambon dilimlerini küçük küçük doğrayın.
    Margarini tavada eritip tavuk etlerini kızartın. Kırmızı tozbiber, kekik ve 1 tutam tuz serpip karıştırın. Jambon, soğan ve havucu ilave edip kavurun. Sıcak suyu ekleyip etler yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın.


    Şefin Yorumu : FARKLI BİR LEZZET İÇİN!
    Tavuk etlerini mısır ununa ya da galeta ununa bulayıp kızartabilirsiniz.



    Afiyet olsun.




  2. The Following 4 Users Say Thank You to Rabia For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •