Hamsi Salamura

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Hamsi Salamura

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tibet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Hamsi Salamura



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    15 dakika
    Pişirme Süresi
    -

    Hamsi Salamura Tarifi İçin malzemeler

    • 500 gr hamsi
    • 125 gr kaya tuzu
    • 1.5 limon
    • 1 su bardağı zeytinyağı
    • Çeyrek demet maydanoz

    Hamsi Salamura Nasıl Yapılır?

    • Hamsileri temizleyip yıkayın. Kılçıklarını çıkarıp süzgece alarak sularının süzülmesi için yarım saat bekletin.
    • Geniş bir kaba bir sıra hamsi, üzerine bir sıra kaya tuzu şeklinde dizin. Üzerine limon suyu ilave edip kapağını kapatın ve 1 gece bekletin.
    • Hamsileri zeytinyağı ve ince kıyılmış maydanoza bulayıp kızarmış ekmek üzerine alın ve servis yapın.

    En lezzetli balık soslarına buradan göz atabilirsiniz.
     




  2. The Following User Says Thank You to Tibet For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •