Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tibet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile



    Kaç Kişilik
    2 kişilik
    Hazırlama Süresi
    40 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat

    Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile Tarifi İçin malzemeler
    Bonfile için

    [LIST][*]Polenta için

    • Tuz
    • 6 su bardağı et suyu
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 3 su bardağı mısır unu
    • 1-2 dal maydanoz
    • 1-2 dal taze fesleğen
    • 2-3 dal taze kekik

    Polenta Yatağında Haşlanmış Bonfile Nasıl Yapılır?


    • Bonfileyi bir tencereye alın. Üzerine su, defne yaprağı ve değirmen karabiberi ilave edin. Bonfile yumuşayıncaya kadar haşlayıp ocaktan alın. Et suyunu süzüp temiz bir tencereye alın.
    • Polenta için süzdüğünüz et suyuna tuz ve tereyağını ekleyip tekrar kaynatın. Mısır ununu tel süzgeçten geçirin. Su kaynamaya başlayınca tencereye boşaltıp karıştırın. Karışımı tencerenin kenarlarına yapışmayacak hale geldiğinde ince kıydığınız yeşillikleri ilave edip karıştırın. Polentayı bir servis tabağına alın. Üzerine haşladığınız bon leyi ilave edip sıcak servis yapın.





  2. The Following 3 Users Say Thank You to Tibet For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •