Gerdan Etli Buğday Aşı

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Gerdan Etli Buğday Aşı

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Ferha's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Gerdan Etli Buğday Aşı



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    1 saat

    Gerdan Etli Buğday Aşı Tarifi İçin malzemeler

    • 1 su bardağı aşurelik buğday
    • 500 gr gerdan eti
    • 2 yemek kaşığı tereyağı
    • 4 su bardağı et suyu
    • Karabiber
    • Tuz

    Gerdan Etli Buğday Aşı Nasıl Yapılır?
    Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de bayram sofralarınızı hazırlayabilirsiniz. Buğdayı 1 gece önceden suda bekletin. Gerdan etini tencerede iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Kemiklerinden ayırın. Buğdayın suyunu süzüp, etlere ilave edin. 4 su bardağı et suyu ve tuz ilave edin. Buğdaylar eriyinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp, sıcakken 5 dakika mutfak robotunda çekin. Servis tabağına alın. Ufalanmış eti üzerine ilave edin. 2 yemek kaşığı tereyağını bir tavada eritip tuz ve karabiberi ekleyin. Yemeğin üzerine gezdirip sıcak servis yapın.




  2. The Following 2 Users Say Thank You to Ferha For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •