Fırında Peynirli Kabak

Rate This Thread:
Results 1 to 3 of 3

Thread: Fırında Peynirli Kabak

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Suna's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Fırında Peynirli Kabak



    Kaç Kişilik
    4 kişilik
    Hazırlama Süresi
    10 dakika
    Pişirme Süresi
    15 dakika

    Fırında Peynirli Kabak Tarifi İçin malzemeler

    • 4 kabak
    • 250 g keçi peyniri
    • 70 g toz parmesan
    • 80 g krema
    • 4 dal taze kekik
    • 4 dal dereotu
    • Tuz
    • Karabiber
    • Zeytinyağı

    Fırında Peynirli Kabak Nasıl Yapılır?
    Kabakları yıkayın, kurulayın ve sap kısımlarını ayırın. Ardından kabakları uzunlamasına ikiye kesin. Kaşık yardımı ile çekirdek kısımlarını alın. Bir karıştırma kabında keçi peyniri, parmesan, taze kekik ve bir yemek kaşığı zeytinyağını karıştırın. Kabakların içini bu karışım ile doldurun ve fırın tepsisine yerleştirin. Son olarak önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında alt-üst ızgara modunda yaklaşık 15 dakika pişirin. İnce kıydığınız dereotuyla servis edin.

    Dilerseniz bebek kabak kullanabilirsiniz.




  2. The Following User Says Thank You to Suna For This Useful Post:

  3. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Yeni Üye campel33's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Emeginize sağlık. Yaptığınız çalışmalardan dolayı size teşekkür ederiz.:tr:


  4. Go to Thank YouDownload #3
    Go to Thank You
    Yeni Üye Fener1907133's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Eline saglik hocam cok guzel bir tarif


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •