Karadutlu Muhallebi Kupları

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Karadutlu Muhallebi Kupları

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Yeni Üye Demet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Karadutlu Muhallebi Kupları



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    30 dakika
    Pişirme Süresi
    30 dakika

    Karadutlu Muhallebi Kupları Tarifi İçin malzemeler

    • 1 litre süt
    • 1 çay bardağı pirinç unu
    • 1 çay bardağı buğday nişastası
    • 1.5 su bardağı toz şeker
    • 300 g karadut püresi

    Ara katları için

    • 1 paket petibör bisküvi

    Üzeri için

    • Karadut

    Karadutlu Muhallebi Kupları Nasıl Yapılır?

    • Süt, toz şeker, nişasta ve pirinç ununu tencereye alın ve kısık ateşte topak kalmayıncaya kadar çırpın. Karadut püresini muhallebiye ilave edip karıştırın. Muhallebi yoğun bir kıvam alıncaya kadar karıştırarak pişirin.
    • Bisküvileri robotta çekin ve kullanacağınız kuplara bir miktar bisküvi kırıntısı paylaştırın. Üzerine hazırladığınız dutlu muhallebiden paylaştırın. Dutlu muhallebi ve bisküvi kırıntıları bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın.
    • Tatlılar oda sıcaklığına gelince üzerlerini streç film ile kapatın. 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın.

    Dilerseniz, pratik karadutlu muhallebi tarifini de deneyebilirsiniz.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •