Fıstıklı Ve Yaban Mersinli Biscotti

Rate This Thread:
Results 1 to 2 of 2

Thread: Fıstıklı Ve Yaban Mersinli Biscotti

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Üye Tibet's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Fıstıklı Ve Yaban Mersinli Biscotti



    Kaç Kişilik
    6 kişilik
    Hazırlama Süresi
    -
    Pişirme Süresi
    -

    Fıstıklı Ve Yaban Mersinli Biscotti Tarifi İçin malzemeler

    • 300 gr elenmiş un
    • 165 gr toz şeker
    • 1.5 tatlı kaşığı kabartma tozu
    • 3 yumurta (hafif çırpılmış)
    • 1 paket vanilya
    • 130 gr kurutulmuş yaban mersini
    • 140 gr tuzsuz Antep fıstığı

    Fıstıklı Ve Yaban Mersinli Biscotti Nasıl Yapılır?
    Fırını 160 dereceye ayarlayın. Un ve kabartma tozunu çukur bir kabın içine eleyin. Şekeri ekleyip harmanlayın. Yumurtalar, vanilya, yaban mersini ve fıstıkları ekleyip unlanmış tezgahta iyice yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru 2 eşit parçaya ayırın ve 20 cm uzunluğunda yuvarlayın. Yağlı kağıt üzerine yerleştirip kızarıncaya kadar yaklaşık 30-35 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Keskin bir bıçakla 3 mm kalınlığında dilimlere ayırın ve yağlı kağıt üzerinde tekrar fırında kızarıncaya kadar 8-10 dakika pişirin. Fırından alıp soğuttuktan sonra servis yapın.






  2. Go to Thank YouDownload #2
    Go to Thank You
    Yeni Üye kaptan53's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Yaban mersini bizim.memlekette bolca yetişiyor denemek gerek


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •