Mil

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Mil

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye İnfo's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Erkek Çocuk Mil

    Mil İsminin Anlamı Nedir? Mil Ne Demek?

    Mil ismini doğacak çocukları için düşünen anne ve baba adayları isim araştırması yaparken, Mil isminin anlamını merak ediyorlar. Merak edilen diğer konu da Mil isminin Kur'an-ı Kerim'de yeri var mı sorusunun cevabı. Peki Mil isminin anlamı nedir? Mil ne demek?
    Mil İsminin Anlamı Nedir? Mil Ne Demek?
    • Mil isminin cinsiyeti: Erkek
    • Mil isminin kökeni: İngilizce
    • Mil isimli kişi sayısı: Bilinmiyor
    • Mil ismi kuranda geçiyor mu: geçmiyor
    • Mil ismindeki harf sayısı: 3
    • Mil isminin rengi: Mavi
    • Mil isminin nitelikeri: Uyumlu, Yaramaz, Gösterişli




    İsim Analizi Mil

    Mil isminin analizi yapmak kişinin hangi karakteristik özelliklere sahip olduğunu öğrenmektir.
    Mil ismindeki her harfe karşı bir karakteristik özellik denk gelmektedir.
    M: Zeki ve zeki olduğu kadar başarılıdır. Özellikle ticaret faaliyetlerini sever ve başarılı olur.
    İ: Kırılgan, Çok ama çok duygusaldır. Hemen incinir ve kırılır. Hassas bir bünyeye sahiptir.
    L: En yetenekli kişiliktir. Sanatsal yönleri bulunmaktadır ve birçok alanda yetenek sahibidir.

    Mil İsmiyle Uyumlu İsimler

    Mil İsmiyle Uyumlu Kız İsimleri
    Milcah, Milda, Mili, Mila, Milay
    Mil İsmiyle Uyumlu Erkek İsimleri
    Milalai, Kamil, Tekmil, Hamil, Amil, Millo, Gamil, Cemil, Milcom, Jamil

    Mil İsmi Konulabilir Mi?

    Mil isminin çocuklara verilir mi yoksa verilmez mi konusunda görüşümüz bir sakınca olmadığı yönündedir. Mil isminin anlam ve analizleri bakımından yeni doğan çocuklara verilebilir.

    Mil İsmi Caiz Mi?

    Mil ismi dini açıdan yada İslami açıdan caiz mi değil mi diye bakacak olursak, Mil isminin hiçbir sakınca içermediğini söylemek gerekir. Allah Resulü Hz. Muhammed (s.a.a) şöyle buyurmuştur: “Çocuğun babasının üzerindeki hakkı, ona güzel bir isim koymasıdır…”

    Mil İsminin Özellikleri

    Mil isminin özellikleri aşağıdaki gibidir.

    Tam bir iş koliktirler. Enerjileri hiç bitmez. Uykuyla hiç işler yoktur. Oldukça sağlıklıdırlar. Evcimen insanlardır. Ev hayatını çok severler. Maddi durumlarına çok dikkat ederler. Hesapçı insanlardır.

    Oldukça düşünceli ve merhametli insanlardır. Sanatsal yetenekleri fazladır ve yaratıcı insanlardır. Çok iyi gözlemcidirler. İyi bir modacı, yazar olabilirler. Ancak çok fazla işle uğraşmaktan bazen sıkıntı yaşayabilirler. Maymun iştahlı olabilirler ve işlerini bitirmeden başka işlere başlamaları başarısızlıklarına neden olabilir. Dengeli ve dikkatli hareket etmelidirler.

    Çok atak insanlardır. Olayların gidiş yönüne göre karar verirler. Yaşayarak öğrenmeyi severler. Ancak bazı zamanlarda karar verme süreleri uzar ve başarısız olabilirler. Oldukça dürüst ve hoşgörülü insanlardır. İyilik yapmayı çok severler. Seyahat etmeye bayılırlar. Atak olmaları nedeniyle sakarlıkları da olabilir.

    Mil İsminin Sayı Analizi

    Mil isminin numerolojisini isimde yer alan her bir harfin alfabedeki rakamsal karşılığına göre hesaplıyoruz.
    M: 16
    İ: 12
    L: 15

    Mil isminin numerolojik değeri: 43

    Mil İsminin Anlam Falı

    Numerolojinin en ilginç bölümlerinden biri de insanın isminin kaderine yaptığı etkidir.Ancak kesinlikle kabul edilmesi gereken en önemli nokta isim insan kaderini ancak bir oranda etkileyebilir. Kaderin tamamen isimden etkilendiğini düşünmek son derece yanlış bir inanış olacaktır. Eğer öyle bir durum söz konusu olsa bütün Alilerin, Ahmetlerin veya Ayşelerin kaderi aynı olurdu. Bu durumda kesinlikle söz konusu olamaz.İsim falı Karakter, gelecek ve geçmişi sayılarla çözmeye çalışan fal bilim dalıdır. Başlangıcı ise Antik çağlara, Mezopotamya ve Eski Mısır'a kadar dayanır.

    İsim grubu 3 olanlar:LİDER

    Karakterinin en belirgin özelliği liderlik.İnsanları kontrol etmekten ve olayların gidişatını belirlemekten hoşlanıyorsun.Ancak bencil değilsin.Sadece olayları organize etmek istiyorsun.Bu konuda oldukça başarılısın.İyi bir yönetici olabilirsin.Nerede, nasıl davranılacağını biliyorsun.Çevrendekiler de sana güveniyor.İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamında da lider olmak istiyorsun.Ailen ya da arkadaş grubunla birlikteyken tüm organizasyonlara ve yapılacaklara sen karar veriyorsun.Kimse sana karşı çıkmıyor.Çevrendekiler fikirlerinden memnun.Karşı cinste aradığın özellikler ise hoşgörü ve şefkat.

    Mil İsmi İle Akrostiş Şiirler

    Mutluluğu attığım adımlarsın sen
    İçimizde huzur dolacak bir gün
    Lavanta kokulu düşlerime sen

    Mil İsminin Parmak Alfabesiyle Yazılışı

    Mil isiminin Türk işaret dilinde ve parmak alfabesiyle yazılışını aşağıdaki hareketli resimlerle öğrenebilir ve işitme engelli (sağır) insanlara isminizi söyleyebilirsiniz.
    Mil isiminin Türk işaret dilinde ve parmak alfabesiyle yazılışını aşağıdaki hareketli resimlerle öğrenebilir ve işitme engelli (sağır) insanlara isminizi söyleyebilirsiniz.

    Mil


    Mil İsminin Görme Engelliler İçin Yazılışı

    Mil isiminin görme engelliler için kabartmalı yazılışı aşağıdaki gibidir. Görme engelliler için kalıcı olması amacıyla karton üzerine yazılan ve parmak dokundurularak okunan özel bir yazı sistemi kullanırlar. Latin alfabesine benzemeyen ve üretilmesi daha kolay olan sade bir sistemle uygulanmış bu yazı, kartonu delerek yazılır. Braille Yazı, en basit olarak elle, tablet adı verilen plastik ya da metal alet ve çivi benzeri bir kalemle yazılır.
    Mil isiminin görme engelliler için kabartmalı yazılışı aşağıdaki gibidir. Görme engelliler için kalıcı olması amacıyla karton üzerine yazılan ve parmak dokundurularak okunan özel bir yazı sistemi kullanırlar. Latin alfabesine benzemeyen ve üretilmesi daha kolay olan sade bir sistemle uygulanmış bu yazı, kartonu delerek yazılır. Braille Yazı, en basit olarak elle, tablet adı verilen plastik ya da metal alet ve çivi benzeri bir kalemle yazılır.

    Mil


    Mil İsminin Göktürk (Orhun) Alfabesiyle Yazılışı

    Mil isiminin göktürk/orkun alfabesiyle yazılışı aşağıdaki gibidir. Orhun harfleri kullanılarak yazılan metinde harfler bitişmez, ayrı yazılır. Sözcükler, aralarına üst üste iki nokta koyulmak suretiyle birbirinden ayrı yazılır.
    Mil isiminin göktürk/orkun alfabesiyle yazılışı aşağıdaki gibidir. Orhun harfleri kullanılarak yazılan metinde harfler bitişmez, ayrı yazılır. Sözcükler, aralarına üst üste iki nokta koyulmak suretiyle birbirinden ayrı yazılır.

    Mil


    Mil İsimli Tanınan/Ünlü Kişiler

    Milan Kundera: Milan Kundera, 1929 Çekoslovakya doğumlu şair ve yazar. Toplam 14 kitabı bulunan yazarın en çok tanınan eseri “Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği”’dir. Yaşamını, eşi Vera Hrabankova’yla birlikte Paris’te sürdürmektedir. Kundera, 1 Nisan 1929’da şu an Çek Cumhuriyetinin sınırları içerisinde bulunan Brno’da dünyaya geldi. İlk piyano derslerini babası Ludvik Kundera’dan alan yazar, ilk şiirlerini lisedeyken yazdı. Charles Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde edebiyat ve estetik okuyup müzikoloji d...
    Miles Davis: Caz tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan Amerika'lı caz trompetçisi ve besteci. Müzik eleşrminci yüzyılın önde gelen müzik dehalarından birisi olarak kabul edilen Miles Davis, 26 Mayıs 1926 tarihinde, Amerika'nın Illinois eyaletine bağlı bir kasaba olan Alton'da doğdu. Babası Dr. Miles Henry Davis varlıklı bir doktor ve o dönemde yaşamış olan en nüfuzlu Afrikalı-Amerikalı kişilerden birisiydi. Ev hanımı olan annesi Coleata Mae Davis, iyi bir blues piyanisti olarak biliniyordu ve oğlunun ...
    Milla Jovovich: Ukraynalı model, sinema oyuncusu ve şarkıcı. Milla Jovovich, 17 Aralık 1975'te Sovyetler Birliği'ne bağlı Kiev'de doğdu. Babası Bogdanovitch bir doktor, annesi Galina ise oyuncuydu. Milla henüz 5 yaşındayken ailesi ile birlikte Sovyetler Birliği'nden ayrılıp Londra'ya yerleştiler. Daha sonra Sacramento, Kaliforniya ve en son Los Angeles'da yaşadılar. Bir süre sonra babasının uzun bir süre hapis yatmasından dolayı annesi ve babası boşandılar. Milla, annesinin yanında Los Angeles'da kaldı ve bura...
    Miley Cyrus: Miley Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana'daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle bilinmektedir. Gerçek adı Destiny Hope Cyrusolan Miley Cyrus, 23 Kasım 1992’de ABD.de Tennessee Eyaletinin başkenti olan Nashville'in mahallesi Franklin de dünyaya gelmiş. Ailesinin Nashville’deki çiftliğinde büyüyen Miley,babası Billy Ray Cyrus ve annesi Leticia Cyrus amerikan folk şarkıcılarıdırlar. Eğitimine Heritage Middle School’da ( Miras Orta okulu) devam ederken, şöhreti artınca ailesi...
    Mila Kunis: Ukrayna doğumlu, Yahudi asıllı A.B.D.]’li oyuncu. Forgetting Sarah Marshall, Max Payne, Book of Eli gibi başarılı filmlerde rol almasının yanı sıra, Family Guy adlı animasyon serisinde Meg Griffin karakterini seslendirmiştir. Mila Kunis, 14 Ağustos, 1983 tarihinde, Yahudi asıllı bir ailenin ikinci çocuğu olarak, Chernivtsi, Ukrayna’da dünyaya geldi. Babası Mark Kunis mühendis, annesi Elvira Kunis ise fizik öğretmeni olarak çalışan oyuncunun, kendisinden birkaç yaş büyük bir de abisi vardı. Ailes...

    Mil İsminin Dezavantajları Nelerdir?

    Her bireyin kendine göre farklı dezavantajları olsa da Mil ismine ait kişilerin generel olarak dezavantajları Sanat Yönü Başarısız, Kırılgan, Obur olmalarıdır.

    Mil isminin Notasyonları Nelerdir?

    Mil isminin Türk Dil Kurumunda kabul görmüş notasyona göre yazılışı aşağıdaki şekildedir.

    M: Muş
    İ: İzmir
    L: Lüleburgaz

    Mil Yavuz isminin kara kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    M: Mehmet
    İ: İrfan
    L: Lokum
    Mil isminin Nato ve Hava kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    M: Mike
    İ:
    L: Lima

    Mil isminin deniz kuvvetleri notasyonuna göre yazılışı aşağıdaki şekildedir..

    M: Merih
    İ: İstif
    L: Levent


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •