Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye

    Kaç Kişilik: 12-14

    Hazırlama: 10dk

    Pişirme: 20dk


    Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 yumurta
    • 150 gr tereyağı
    • 1 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 çay bardağı hindistan cevizi
    • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
    • 3 yemek kaşığı nişasta
    • 2. 5 su bardağı kadar un (değişebiliyor)
    • 1 paket kabartma tozu
    • 1 paket vanilya


    Piştikten sonra bulamak için:

    • 1 çay bardağı hindistan cevizi
    • 3 yemek kaşığı pudra şekeri


    Ağızda Eriyen Hindistan Cevizli Pamuk Kurabiye Tarifi Yapılışı

    Hafif ve oldukça lezzetli ağızda dağılan bir kurabiye 😍♥️

    1. Yoğurma kabına oda ısısındaki tereyağı ve yumurta alınır.
    2. Sırasıyla diğer tüm malzemeler de eklenerek iyice yoğurulur.
    3. Kulak memesi kıvamına gelen hamur elde kolayca yuvarlanarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizilir.
    4. 170 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirilir.
    5. İlk sıcaklığı geçtikten hemen sonra hindistan cevizi -pudra şekerine bulanır.



    Tarife Ait Diğer Resimleri































  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •