Papaz Yahnisi

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Papaz Yahnisi

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Papaz Yahnisi

    Kaç Kişilik: 6-8

    Hazırlama: 20dk

    Pişirme: 45dk


    Papaz Yahnisi Tarifi İçin Malzemeler

    • 1 kg dana kuş başı
    • 20-30 adet arpacık soğan
    • 2-3 baş sarımsak
    • 1. 5 çay bardağı sıvı yağ
    • 1 çay kaşığı tarçın, yenibahar ve pul biber
    • Yeterince tuz
    • 3 yemek kaşığı sirke


    Papaz Yahnisi Tarifi Yapılışı

    1. Et, kanının çıkması için 10-15 dakika suda bekletiniz.
    2. Tencereye sıvı yağ koyulur ve kızınca küp küp doğranmış etleri ilave edip, suyunu salıp çekinceye kadar etler kavrulur.
    3. Kavrulan etlere, ayıklanan soğanlar ve sarımsaklar bütün olarak eklenir. 3-5 dakika daha kavrulur.
    4. Yeterince sıcak su ekleyin, sirke, tuz ve baharatlarını ilave ederek bir taşım daha kaynatınız.
      ***::::::::: AFİYET OLSUN*****::::::



    Tarife Ait Diğer Resimleri











  2. The Following User Says Thank You to TosunPaşa For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •