Orman Kebabı

Rate This Thread:
Results 1 to 1 of 1

Thread: Orman Kebabı

  1. Go to Thank YouDownload #1
    Go to Thank You
    Kıdemli Üye TosunPaşa's Avatar

    Info

    Go to Top of Post

    Default Orman Kebabı



    Kaç Kişilik: 4-6

    Hazırlama: 15dk

    Pişirme: 30dk


    Orman Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

    • 500 gr kuşbaşı et
    • 3 adet orta boy patates
    • 2 adet havuç
    • 1 bardak bezelye
    • 1 adet iri soğan
    • 2 diş sarımsak
    • 1 dolu yemek kaşığı domates biber salçası
    • 1 yemek kaşığı tereyağı
    • 2 adet defne yaprağı(şart değil )
    • Tuz karabiber
    • Su


    Orman Kebabı Tarifi Yapılışı

    1. Etleri tencereye alıp en kısık ateşte defne yaprağını ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar kavuralım.
    2. Tereyağını ekleyip biraz kavurduktan sonra yemeklik doğranmış soğan ve sarımsağı ilave edelim.
    3. Salçayı da ekleyip kokusu çıkana kadar kavuralım.
    4. İri küp küp doğrayıp rengi dönene kadar kızarttığımız patates ve havuçları ilave edelim ve üzerini geçecek kadar su ekleyelim.
    5. Bir kaç taşım kaynadıktan sonra bezelyeyi tuz ve baharatı ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirelim. Yanında pilav ve cacıkla şahane bir menü. Afiyet olsun.



    Tarife Ait Diğer Resimleri











Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •