Meku27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Meku27
07.18.2024, 16:33
Üyelik tarihi 02.10.2020
1857 konu

Kulaklıklar, yeniden tanımlandı Dyson, Dyson OnTrac™ kulaklıkları tanıttı



Kulaklıklar, yeniden tanımlandı

Dyson, Dyson OnTrac™ kulaklıkları tanıttı


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..


Sektör lideri Aktif Gürültü Engelleme (ANC):
Saniyede 384.000 kez gürültü engelleme, 40 dB'ye kadar azalma. MyDyson™ App1 aracılığıyla harici gürültü kaydedilir ve gerçek zamanlı olarak görüntülenir.
Genişletilmiş ses aralığı: Derin alt bas ve üst düzey parlaklık ile gizli ayrıntıları getirir - 6 Hz'den 21 kHz'e.
55 saate kadar pil ömrü²: Bir pil şarjı iki haftalık kullanım için dayanır³.
Bireysel olarak ayarlanabilir uç kapakları ve kulak yastıkları:
Mükemmel konfor ile yüksek kaliteli malzemeler ve üst düzey işçilik.
Dyson, ses için özel olarak geliştirilen ilk Hi-Fi kulaklıklarını tanıttı: Dyson OnTrac™. Bu kulaklıklar birinci sınıf Aktif Gürültü Engelleme sunar ve 55 saate kadar sürükleyici bir dinleme deneyimi sağlar.


Farklı renkli uç kapakları ve kulak yastıkları ayrı ayrı birleştirilebilir ve böylece 2.000'den fazla renk kombinasyonu sağlar. Her kulak yastığı ultra yumuşak mikrofiber ve yüksek kaliteli köpükten yapılmıştır ve hem mükemmel konfor hem de akustik su yalıtımı sağlar. Çok dönen gimbal kolları ve kafa bandındaki benzersiz bir şekilde yerleştirilmiş pil, dengeli bir ağırlık dağılımı sağlar.


Sektör Lideri Aktif Gürültü Engelleme
Optimum bir dinleme ortamı oluşturmak için Dyson OnTrac™ kulaklıklar, aktif gürültü engelleme için özel bir algoritmaya sahiptir. Sekiz mikrofonla çalışır ve ortam gürültüsünü saniyede 384.000 kez yakalar. Yüksek kaliteli malzemeler ve özenle geliştirilmiş bir iç geometri ile birlikte, istenmeyen ortam gürültüsü 40 dB'ye kadar bastırılır.


Geliştirilmiş ses kalitesi
16 ohm'lu 40 mm neodimyum hoparlör sürücüleri ve gelişmiş ses sinyali işleme sayesinde Dyson OnTrac™, müzik veya ses sinyallerini sadakatle yeniden üretir. 6 Hertz'den 21.000 Hertz'e kadar düşük frekanslarda kulaklıklar, frekans aralığının üst ucunda derin, gözle görülür bas ve net, yüksek tonlar sunar. Kulağa 13 derece eğimli olan hoparlör muhafazası, daha doğrudan bir ses çalma sağlar.


55 saatlik pil ömrü ile aktif gürültü önleme
55 saate kadar pil ömrü ile Dyson OnTrac™, aktif gürültü önlemede bile iki haftaya kadar dinleme deneyimi sunar. İki güçlü lityum-iyon pil, eşit bir ağırlık dağılımı sağlamak için kafa bandına monte edilmiştir. ANC'yi açmak veya kapatmak için iki kulaklıktan birine iki kez dokunmanız yeterlidir.


Gün boyu konfor ve hassas akustik için tasarlandı
Rahat Dyson OnTrac™ kulaklıklar (diğerlerinin yanı sıra US Ergonomics tarafından onaylanmıştır) kullanım konforunu hassas akustikle birleştirir. Seçilmiş malzemeler ve ergonomik tasarım, mükemmel akustik sızdırmazlık ve kalıcı konfor sağlar. Yüksek kaliteli köpük pedler ve çok kanallı gimbal kolları kulaklar üzerindeki basıncı azaltırken, pilin kafa bandındaki konumu ağırlığı eşit olarak dağıtır. Yumuşak mikro süet kulak yastıkları ve optimize edilmiş sıkma kuvveti, farklı kafa boyutlarında eşit bir uyum sağlar.
Dayanıklı malzemeler ve birinci sınıf tasarım ile bireysel olarak özelleştirilebilir
Dyson OnTrac™, her biri Jake Dyson ve Color, Materials & Finish (CMF) ekibinin benzersiz, dayanıklı kaplamalarıyla en yüksek hassasiyetle yapılmış dört renk çeşidinde mevcuttur. CNC üretim sürecinden esinlenerek, 1'den itibaren parlak bir yüzeye sahip aşağıdaki seçenekler Ağustos doğrudan dyson.de aracılığıyla, Dyson Demo Mağazalarında ve seçkin perakendecilerde 499 € (RRP) karşılığında mevcuttur: sarı/alüminyum, gece mavisi/bakır ve siyah/nikel. Siyah/Cinnabar çeşidi seramik benzeri bir boya sunar. Bu dört renk çeşidine ek olarak, bireysel uç kapakları ve kulak yastıkları farklı renk ve tasarımlarda mevcuttur.


MyDyson™ uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilir
MyDyson™ uygulaması, kulak içindeki ve dışındaki ses seviyesini gerçek zamanlı olarak izler ve potansiyel olarak zararlı bir seviye konusunda uyarır. MyDyson™ uygulamasıyla, sahipler üç özel EQ modu arasından seçim yapabilir: Bass Boost, Nötr ve Geliştirilmiş.


Ek fonksiyonlar
Kafa Algılama: Kapasitif sensörler, kulaklıklar durduğunda algılar ve oynatmayı keser. Bu, kulaklıklar tekrar takılır takılmaz otomatik olarak devam edecektir.
Sezgisel joystick: Oynaması, duraklatması, atlaması, ileri sarması ve geri sarması kolay veya sesli komutlar için basın.
Kristal netliğinde aramalar: Çift hüzme oluşturan mikrofonlar sesi net bir şekilde kaydeder ve harici gürültüyü engeller.
Gerçek zamanlı ses algılama: Kulak içindeki ve dışındaki ses seviyesini sürekli olarak izler ve MyDyson™ uygulamasındaki canlı raporlar aracılığıyla potansiyel olarak zararlı ses seviyelerini görüntüler.
MyDyson™ uygulaması aracılığıyla kontrol edilir: MyDyson™ uygulaması otomatik yazılım güncellemeleri içerir.
Sesli araştırma ve geliştirme
Dyson, yeni teknolojiler geliştirmesi ve beklenmedik alanlara nüfuz etmesiyle tanınır. Her proje temel araştırma ve bilimsel bir anlayışla başlar. Ses teknolojisinde, Dyson mühendisleri sesin bütünlüğünü korumaya odaklanır. Amaç, sesi orijinal -'ye uygun olarak bozulmadan yeniden üretmektir. Bunu başarmak için, Dyson'ın mühendislerinin havayı hareket ettiren ürünlerin geliştirilmesinde yıllar içinde edindikleri derin bir akustik ve psikoakustik anlayışı gereklidir. 30 yıl boyunca Dyson, akustik ve gürültü azaltma teknikleri hakkında kapsamlı bilgiye sahip birinci sınıf bir ekip kurdu. Ekip sürekli olarak gelişiyor ve ses çalma, gürültü engelleme ve elektroakustik tasarım bilgisini genişletiyor.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir.] Kayıt Olmak İçin Tıklayınız..